Hjälp oss att bli bättre

Sponsring och samarbeten

BLX Climbing Club är en nybildad förening som på kort tid lockat några av Sveriges största talanger inom klättring. Tillsammans har våra tjejer och killar fler än 50 medaljer i både svenska och nordiska mästerskap och juniormästerskap.

Vi håller till i BLX lokaler, högst upp i Mall of Scandinavia, och har cirka 55 barn och ungdomar i åldrarna 9-17 år som tränar med oss varje vecka.

För att ge barnen och ungdomarna möjlighet att resa till tävlingar och läger, och för att själva kunna ordna tävlingar, söker vi sponsorsamarbete med företag.

Tack vare att våra framgångsrika, lite äldre, ungdomar har stora följarskaror i sociala medier och är profiler för andra klättrande unga, och tack vare våra moderna och fina lokaler – takterrass med uteklättervägg och utsikt över Solna – tror vi att vi har ett intressant erbjudande till blivande sponsorer.

Vi kan erbjuda både rejäl räckvidd i sociala medier (tillsammans har våra klättrare fler än 100 000 följare på Instagram) och även möjlighet att använda våra lokaler för egna event.

Här nedanför finns en presentation. Hoppas att du har möjlighet att kika. Ni är också varmt välkomna på ett besök hos BLX, om det skulle passa.

Frågor, funderingar, förslag på andra upplägg? Hör gärna av dig på climb@blxcc.se så pratar vi vidare!

 

kontakta oss

Frågor om klubben, eller vill du börja träna med oss? Kontakta Christian på 073-373 27 11 eller skicka ett mejl till styrelsen: climb@blxcc.se. Vi ser fram emot att höra av dig!

Vi tränar i BLX Bouldering Clubs fina lokaler högst upp i Mall of Scandinavia i Solna. Lätt att nå oavsett om det är med bil eller kollektivtrafik.

För att bli medlem i klubben, klicka på knappen nedan och fyll i formuläret.